Kundservice

Vanliga frågor

Leverans

Betalning

Retur & Reklamation

Frågor om produkterna

Presentkort

Övriga frågor

Köpvillkor

Mitt konto

Kontakta oss

Vanliga frågor

Kan jag ångra mitt mitt köp?

Absolut, om du ångrar ditt köp direkt efter beställningen är det snabbast och enklast att ringa till oss på 042-300 90 90. Om beställningen görs utöver telefontider kan du alltid maila.

Har ni öppet köp?

Jadå, privatpersoner har alltid 14 dagars öppet köp.

Hur gör jag en retur?

Du finner vårt returformulär på följande länk

Kan jag beställa en tavla / poster av egen bild?

Alla förfrågningar hanteras som separata förfrågningar. Det är alltså INTE möjligt att komplettera eller ändra en tidigare order genom att skicka in en ny förfrågan. Om du är medveten om att du angett för få koder eller har angett någon felaktig kan du göra följande:

Absolut, på följande länk kan du göra din egen tavla. Du väljer om du vill beställa motivet som en canvastavla, poster eller ljuddämpande tavla. https://canvasbutiken.se/g-r-din-egen-tavla/gor-din-egen.html

Var hämtar jag min beställning?

Tavlorna skickas till ditt närmaste utlämningsställe eller hem till din dörr. Beroende på tavlans storlek och ert önskemål. Vi aviserar via epost och mobiltelefon när tavlorna är på väg.

Leverans

Hur lång är leveranstiden?

Tavlor och posters skickas normalt inom 1-3 dagar.

Vad kostar frakten?

Frakten är gratis till närmaste utlämningsställe vid beställning över 499kr. För beställningar under 499kr kostar frakten 49kr. Vi erbjuder även hemkörning för 149kr. Vid hemkörning får du ett sms och väljer vilken dag eller kväll du önskar leverans.

Hur levereras tavlor och posters?

Posters levereras hoprullade till närmaste utlämningsställe. Canvastavlor, oljemålningar och ljuddämpande tavlor levereras uppspända och redo för upphängning.

Vad händer om jag inte hämtar ut min beställning?

Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 395:- inkl. moms. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt.

Betalning

Hur och när sker återbetalning?

Beroende på hur du gjorde beställningen återbetalas pengarna. Om du har valt kortbetalning återbetalas pengarna till ditt kort. Valde du faktura krediterar vi fakturan när varorna är tillbaka. Om du har hunnit att betala fakturan kommer Klarna som hanterar vår fakturering att återbetala pengarna.

Kan jag betala med kort?

Jadå, du kan betala med VISA, MasterCard, American Express.

Kan jag beställa mot faktura?

Det går jättebra. Du kan beställa mot faktura och fakturan skickas till din e-postadress i samband med leveransen. Du kan alltid logga in på my.klarna.com eller i Klarnas app för att se dina beställningar, betala fakturan eller delbetala.

Erbjuder ni delbetalning /avbetalning?

Jadå, du väljer Klarna Konto för att beställa med delbetalning.

Retur & Reklamation

Har jag ångerrätt / öppet köp?

Du kan inom 14 dagar från ditt köp, beställa en returfrakt. En returfrakt kostar fr 39kr för posters till 338kr för de största paketen. Efter beställning av returfraktsedel skickas den digitalt till er e-mail. Öppet köp gäller endast vid leveranser inom EU och ej vid specialbeställningar.

Specialbeställningar är varor som tillverkas på beställning, tex tavlor och posters av eget motiv. Öppet köp gäller inte företag. För att göra en retur, gå till formuläret på följande länk

Hur byter jag en produkt?

Kontakta vår kundservice på info@canvasbutik.se och uppge ditt ordernummer tillsammans med vilka varor du önskar skicka tillbaka. Meddela även vilka motiv du önskar istället så hjälper vi dig.

Vad gör jag om en vara har blivit skadad eller felaktig?

Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

Har du fått en felaktig eller trasig produkt så ersätter vi den kostnadsfritt! 
Skicka ett mail inom 14 dagar till info@canvasbutik.se med följande instruktioner:


1. Ditt ordernumme

2. Beskriv varför du vill reklamera varan.

3. Bifoga eventuellt foto på den felaktiga produkten.

4. Vill du byta varan eller få återbetalning.

5. Vänta på svar med eventuellt godkännande och instruktioner för returen.

6. Om din inköpta vara inte motsvarar dina förväntningar ska du kontakta våran kundtjänst. 
OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet.

Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.


Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Frågor om produkterna

Canvastavlor

I våra canvastavlor använder vi bomulls canvas 380 gram/m2. Detta ger levande färger som håller år efter år. Bilderna är mycket motståndskraftiga mot UV-strålning. Canvastavlor levereras alltid uppspända på massiva kilramar. Duken går hela vägen över kilramens kanter och fästs på baksidan. På det viset upplevs tavlan ha en 3D effekt. Motivet går ut över kanterna utan några synliga ramar. Spänningen kan man sedan justera med kilar i ramens hörn. Vi använder samma dukar och kilramar i våra tavlor som i personliga tavlor som du beställer av egen bild.

Alla canvastavlor produceras i Sverige med miljövänlig latexteknik.

Ljuddämpande tavlor

Störande ljud är av våra vanligaste arbetsmiljöproblem. Orsaken är ofta dålig akustik som gör att samtal och andra ljud upplevs som oväsen. För att lösa akustikproblemen producerar vi ljuddämpande tavlor eller väggabsorbenter som det ibland kallas. Tavlorna produceras på specialanpassat tyg för bästa ljudabsorberande förmåga, därefter klär vi in akustikskivor med våra tryck. Tavlorna är 40mm djupa, utan synliga ramar då motivet går hela vägen ut på kanterna. Bakom tavlan hänger det vajer som gör att du enkelt kan hänga upp din tavla.

Alla ljuddämpande tavlor produceras i Sverige med miljövänlig latexteknik.

Poster

Våra posters produceras i Sverige på premiumpapper (200gr) Trycket är miljövänligt och väldigt motståndskraftigt mot UV-strålning.

Oljemålningar

Oljemålningar är handmålade tavlor med riktiga oljefärger, målade med tålamod och precision. Tavlorna målas med pensel eller plaettknit beroende på teknik och utförande. Vi målar alltid på linnedukar och levererar tavlorna uppspända på massiva kilramar. Duken går hela vägen över kilramens kanter och fästs på baksidan. På det viset upplevs tavlan ha en 3D effekt. Motivet går ut över kanterna utan några synliga ramar. Spänningen kan man sedan justera med kilar i ramens hörn. Tavlan levereras redo för upphägning.

Ramar

KILRAMAR: Kilramar är tillverkade av trä furu). Ramarna är sk massiva kilramar, 38mm. Bredden gör att de håller väldigt bra över tid och inger en exklusiv känsla.

POSTERS RAMAR: Träramar är tillverkade av massiv ek. De är inte pigmenterade utan endast naturoljade. Metallramar finns i olika färger och är tillverkade i aluminium. Ramarna har en matt finish.

Presentkort

Var köper jag presentkort?

Presentkortet köper du på följande länk. Du anger vem som är mottagare och avsändare. Presentkortet skickas per automatik till den e-postadress du uppger vid beställning. Om du inte mottagit presentkortet kika gärna i skräpposten. https://www.canvasbutik.se/tavlor/presentkort/

Övriga frågor

Kan jag beställa en tavla i någon annan storlek än den som visas?

Ja, kontakta vår kundtjänst på info@canvasbutik.se så hjälper vi dig.

Kan jag ändra färger på ett motiv?

Oftast går det bra. Kontakta vår kundtjänst på info@canvasbutik.se så hjälper vi dig.

Säljer ni till företag?

Ja, kontakta vår kundtjänst på info@canvasbutik.se så hjälper vi dig.

Villkor & info

Omfattning

Nedanstående villkor gäller för alla ingångna avtal med Cend AB, nedan kallat "canvasbutik.se" gällande köp och leverans av vara/varor från canvasbutik.se till svenska köpare.

Villkoren kan utan förvarning komma att ändras och därför rekommenderas kunden att ta del av dem vid varje köp.

Betalningsvillkor

Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 6 olika sätt att betala ditt köp. PayPal, Kortbetalning, Presentkort, Delbetalning, Faktura, Förskottsbetalning.

PayPal

Du kan också betala via PayPal. Väljer du PayPal som betalningssätt, kommer du i slutet av beställningen att skickas vidare till PayPal. Är du redan PayPal kund, kan du logga in med dina användareuppgifter och bekräfta köpet. Om du är ny kund hos PayPal, kan du både logga in som gäst eller öppna ett PayPal-konto och sedan bekräfta betalningen. I de flesta fall tar det bara ett par minuter innan din PayPal-betalning har överförts till oss.
När du betalar via PayPal, vill du alltid få en bekräftelse till din e-postadress. Det är mycket sällan att det sker fel på PayPal-sidan men det har vi inte inflytande på.
Det är inte möjligt att betala sin faktura eller förskottsbetalning via PayPal.
Om du skickar en vara retur, blir beloppet överfört till din PayPal-konto. Så kan du välja om du vill använda ditt tillgodohavande via PayPal eller om du vill ha överfört det till ditt konto. Detta kan du själv göra hos PayPal, men det har vi inte inflytande på.

Köpvillkor

Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter.

 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431

 

 

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Allmänna villkor hittar du här
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Förskottsbetalning

Betalning sker i förskott och beställningen aktiveras när vi har fått betalt. Du förses med ett fakturanummer och vårt bankgironummer. Sedan betalar du på samma vis som med en vanlig faktura. Exempelvis via internetbank. Betala din beställning på Bankgironummer 255-6363. Var noga med att ange ditt ordernummer under fältet "meddelande" (inte OCR). Observera att leveranstiden kan bli 1-3 dagar längre vid förskottsbetalning.

Med presentkort

Om du har mottagit ett presentkort till canvasbutik.se, kan du använda det som betalningsalternativ genom att ange koden från presentkortet under beställningsprocessen.

Kortbetalning

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra betalavgift.

Vi accepterar för närvarande enbart VISA, MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.


TEKNISK INFORMATION OM SÄKRA BETALNINGAR HOS CANVASBUTIK


PCI-DSS

Din betalning är säkrad genom DIBS som är certifierat enligt PCI-DSS. Kortnummer och CVC-kod anges på DIBS hemsida och all kommunikation sker genom en krypterad förbindelse med banken.


UCAF/3-D

Om ditt kort är anslutet till UCAF/3-D Secure kommer detta automatiskt att behandlas genom en UC3-D server. Om du inte har anslutit ditt kort för säkra internetköp kan du göra det genom att kontakta din bank/kortutgivare.


3-D Secure

Canvasbutik.se stödjer 3-D Secure vilket kortutgivarna benämner Verified by VISA respektive MasterCard SecureCode.

Leverans

Efter en slutförd beställning på canvasbutik.se får du en orderbekräftelse via e-post där du enkelt och smidigt ser alla detaljer kring din order såsom leveransadress, vilka tavlor du beställt och totalsumma.

Tavlor som finns på lager skickas normalt inom 24 arbetstimmar.
Tavlor som inte finns på lager skickas normalt inom 3-5 veckor. Avvikelser kan förekomma. Vi kan dock inte garantera att tavlorna kommer fram inom det angivna antalet dagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. 


Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Du får ett leveransbekräftelse email i samband med att din order skickas från vårt lager. Har du inte mottagit detta mail inom den leveranstid som gäller för det leveranssätt som du har valt så ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Standardleverans kostnaden är 49 kr, Vi har fri frakt vid beställning över 1000kr. (Gäller bara i Sverige)

Tavlorna skickas till ditt närmaste DHL/Bring utlämningsställe. 
Du kommer få en avi skickad både till din mobiltelefon och per post. 

Vi ombesörjer levererans av tavlor hem till din dörr med till en kostnad av 149 :- inkl. moms. 

Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 395:- inkl. moms. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt. Tavlor som är för stora för uthämtning hos ombud kommer att levereras hem till din dörr.

I fall beställningen skickas till ett land som inte är med i EU, förpliktas mottagaren att betala alla tullavgifter i sitt land, inklusive tullkontrollsavgift.


Prisgaranti

Hos Canvasbutik.se betalar du aldrig för mycket för din Canvastavla!

Vi har prisgaranti vid beställning av Canvastavlor (Eget foto på canvas)! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina canvastavlor till ett lägre pris i någon annan butik, så kommer Canvasbutik.se att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

Villkoren för att prisgaranti ska träda i kraft

• Den andra butiken måste vara en svensk butik, antingen på Internet eller i en traditionell butikslokal samt inneha F-skatt

• Om butiken är en nätbutik får det inte vara en auktionssajt eller liknande som exempelvis E-bay, Tradera eller blocket.

• Canvastavlan måste vara av samma storlek / träram som dem du köpt hos Canvasbutik.se.

• Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris och inte en tillfällig realisation, kampanj eller liknande.

• Inom postorder och Internet-handel är det vanligt att butiker tar extra betalt för frakt och administrativa avgifter. Frakter och avgifter måste därför räknas in i priset för att det ska kunna jämföras med Canvasbutik.se.

• Erbjudandet från den andra butiken måste kunna verifieras av Canvasbutik.se.

• Prisgarantin gäller i 10 dagar från det att du beställt Canvastavlan hos Canvasbutik.se.

Gör så här...

Beställ som vanligt från Canvasbutik.se.
Meddela vår Kundtjänst och skicka antingen med webbadressen till den nätbutik där du hittade varan (och en beskrivning av hur vi kan hitta produkten på deras sajt) eller namn och telefonnummer till den fysiska butik där du hittade Canvastavlan.
Vi undersöker informationen och ersätter dig med 100% av skillnaden i pris.

Risker vid transport / Fel vid leverans / Retur

Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss. Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet.
 

Vid retur måste du kontakta vår kundservice för att få ett returnummer och en returavi. Det är ditt ansvar att varan kommer till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl, i originalförpackningen eller motsvarande. Returen är inte godkänd förrän vi kontrollerat varan. Återbetalning sker så snart en godkänd retur mottagits.

Vid ej godkänd retur returneras varan och frakt debiteras. Vara som kommer i retur utan giltigt returnummer returneras till kunden och frakt debiteras.

Vid avbeställning av redan påbörjade målningar, utgår en avgift för avbeställning, hantering och administration á 299:- inkl. moms.

Canvasbutik förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer.

Form & Färgåtergivning

Oljemålningar ni hittar på Canvasbutik.se är unikt handmålade tavlor. Därför kan det aldrig bli två identiska tavlor. Därav kan det förekomma marginella skillnader i tavlan som ni får och den som ni ser på skärmen.
Färgskillnader i oljemålningarna och canvastavlor som kan förekomma beror offtast på att skärmen inte är kallibrerad vilket gör att nyansskillnader kan upplevas. 

Alla beställningar kvalitetsäkras och godkänns av kvalificerad personal på Canvasbutik.se innan de skickas.


Ångerrätt / Nöjd kund garanti / Öppet köp i 14 dagar

Du kan inom 14 dagar från ditt köp, beställa en returfrakt. En returfrakt kostar fr 39kr för posters till 338kr för de största paketen. Efter beställning av returfraktsedel skickas den digitalt till er e-mail. Öppet köp gäller endast vid leveranser inom EU och ej vid specialbeställningar. Specialbeställningar är varor som ej finns i lager utan tillverkas på beställning. Öppet köp gäller inte företag. 


Garanti

Naturligtvis har du garanti på alla produkter köpta hos canvasbutik. Garantin gäller i 6 mån från det datum då varan levererats.

Åberopar kunden garanti och det visar sig att felet beror på yttre åverkan och därför inte täcks av garantin står kunden för eventuell reparationskostnad. Vår auktoriserade personal kommer i första hand avgöra om felet beror på en felaktigt producerad vara eller yttre åverkan efter att varan nått kunden. Kunden står för fraktkostnader om kunden åberopar garanti.

Reklamationer

Vår absolut största strävan är 100% nöjd kund! 
Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

Canvasbutik förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer.

Har du fått en felaktig eller trasig produkt så ersätter vi den kostnadsfritt! 
Skicka ett mail inom 14 dagar till info@canvasbutik.se med följande instruktioner:
1. Ditt ordernummer
2. Beskriv varför du vill reklamera varan.
3. Bifoga eventuellt foto på den felaktiga produkten.
4. Vill du byta varan eller få återbetalning.
5. Vänta på svar med eventuellt godkännande och instruktioner för returen.
6. Om din inköpta vara inte motsvarar dina förväntningar ska du kontakta våran kundtjänst.

OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet. 

Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.
 

Har ni övriga frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss

Upphovsrätt bilder

När du laddar upp en bild så bekräftar du att du äger upphovsrätten till bilden  och / eller har erhållit tillstånd från upphovsrättsinnehavaren att ändra bilden. Canvasbutik.se äger inte rätten till bilder som laddats upp och producerats via vår butik. 

Eget ansvar och förpliktelser

Användandet av våra tjänster på canvasbutik.se i ditt namn förekommer på ditt eget ansvar. Du får inte lämna ut ditt lösenord till någon annan. Om det finns skäl att misstänka att någon annan kan ta, eller har tagit, sig in med ditt kund-id och lösenord måste du byta ditt lösenord eller kontakta Kundtjänst info@canvasbutik.se omedelbart. 

Canvasbutik.se tar inget ansvar för åtgärder som utförts i ditt namn, även om någon annan tagit sig in med ditt lösenord. Vi förbehåller oss rätten att stänga av dig som kund vid skälig misstanke om missbruk, och kommer i så fall att meddela dig detta.

Kontrollera din orderbekräftelse så att rätt antal, rätt art nr och rätt storlek är korrekt på din beställning. 

Ej uthämtade beställningar debiteras med 399kr för frakt, returfrakt och administrativa kostnader. 

Canvasbutik.se förbehåller sig rätten att ändra användningsvillkoren.

Hantering av dina personuppgifter

För att handla på canvasbutik.se måste du ange dina uppgifter i de fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

Canvasbutik.se agerar som personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Dina namn-, adress- och andra kontaktuppgifter lagras i vårt kundregister tillsammans med uppgifter om dina inköp. All informationen behandlas av oss som konfidentiell.
Canvasbutik.se använder kunduppgifterna av två olika anledningar. Dessa är:
    • för att fullgöra kundrelationens ömsesidiga rättigheter och förpliktelser (ex. betalning och leverans) 
    • som underlag för information och marknadsföring. 

Med stöd av de uppgifter vi har om dig i registret kan vi skicka ut skräddarsydd information och marknadsföringsmaterial till dig. Dessa utskick sker endast av canvasbutik.se och vi säljer inte vidare din information till andra företag eller organisationer.

Detta innebär att dina personuppgifter behandlas för planering, genomförande och uppföljning av våra kontakter med dig. Uppgifterna behandlas också för statistikändamål – analys och gruppering inför urval och planering av kontakter med dig, i syfte att nå rätt kund med relevant information och att på detta sätt undvika oönskad informationsspridning. Dina adress- och kontaktuppgifter meddelas också distributörer och samarbetspartner i Sverige i syfte att kunna leverera de varor du beställt. 

Personuppgifterna sparas under den tid de är aktuella, under den tid du har en pågående relation med canvasbutik.se och för en tid därefter då du fortfarande kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos oss. Våra kunder väljer ofta att komma tillbaka igen efter en tids uppehåll. Om du vill avsluta kundrelationen helt efter en aktiv köpperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter från våra arkiv.

Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år skriftligen begära information om den behandling av dina 
personuppgifter som förekommer. Du kan när som helst vända dig till Kundtjänst på info@canvasbutik.se och begära att eventuellt felaktiga uppgifter om dig skall rättas eller raderas.

Hur vi använder cookies

På denna webbplats använder vi cookies både för marknadsföringssyfte och för att kunna förbättra användarupplevelsen.

Vi samlar inte in privat information via befintliga cookies, så som kreditkortsnummer eller e-postadresser.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som sparas på besökarnas datorer och som hjälper till att spara inställningar och annan information som används på webbsidor som besökts.

 • Cookies kan spara inställningar på vissa webbplatser och kan ibland användas för att spåra hur besökaren kommer till och interagerar med webbplatsen.
 • Google använder cookies på olika sätt. Remarketing och Google Analytics använder till exempel cookies för marknadsföring.
 • Konverteringsspårning i AdWords använder också cookies. För att underlätta spårning av försäljning och andra konverteringar från en aktuell annons läggs en cookie till i besökarens dator när besökaren klickar på en annons. Man kan inaktivera Googles konverteringsspårning-cookies i sin webbläsare under inställningar.

Hur tar man bort cookies?

Instruktioner för att rensa cookies i din webbläsare finner du på Googles hjälpsidor: Så här rensar du cookies.

Information så som ingångskanal, demografisk data, geografisk placering (stadsnivå) samt använd browser kan ibland användas av vårt företag för att främja våra produkter exklusivt, eller omdirigera din webbläsare i marknadsföringssyfte. Du kan få en överblick över hur Google ser dina faktiska uppgifter genom att klicka på följande länk (Styr Google-annonsering). Följande funktioner kan i vissa fall användas av vårt företag för marknadsföringssyfte:

 • Remarketing
 • Målgrupper
 • Anpassade målgrupper
 • "In-Market Audiences"
 • Liknande målgrupper
 • Demografiska och platsinriktade målgrupper
 • “Doubleclick” plattform

I dessa fall är all information såld till en tredje part, eller delad.

Om du vill välja bort analytics spårning, finns det flera lösningar, en av dem är "Google Analytics Opt-out browser add-on" och finns på följande länk: Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Ett anonymt webbläsarfönster (Browse in private with incognito mode) gör det också möjligt att stoppa all data som används eller samlas in av Analytics. Alternativt kan du också välja bort tredjepartsleverantörens användning av cookies genom att besöka Network Advertising Initiative opt-out-sida.

Copyright

Bilderna och designen som används på Canvasbutiks hemsida är Canvasbutiks egendom eller egendom till respektive copyrightägare och används av canvasbutik enligt tillstånd från copyrightägare eller deras agenter. Det är inte tillåtet att använda dessa för reproduktion eller distribution, om det inte uttryckligen godkänns på vår hemsida.

Förlust av vara

Vid en förlust av vara är Canvasbutik endast ansvarig för kostnaden av din beställning.


Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Canvasbutik.se sida, som gör att Canvasbutik.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Canvasbutik.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Reservationer

Canvasbutik reserverar sig för eventuella felaktigheter i bilder eller texter samt pris. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden. Canvasbutik följer alltid nämndens rekommendationer.

Bolagsinformation

CEND AB
Org nr: 556878-8631
Sabelgatan 4B
254 67 HELSINGBORG 
Sverige

Tel: 042-300 90 90
Tel öppettider: Vardagar 08.00-11.00 & 13.00-15.00
E-post: info@canvasbutik.se 

© 2012 - 2019 Canvasbutik.se

Kontaktuppgifter

Mail: info@canvasbutik.se

Svarstid: Vi svarar på de flesta mail inom 2 timmar kontorstid och alltid inom 24 timmar på vardagar.

Telefon: 042-300 90 90

Telefontid: Mån-Fre 08.00-11.00 samt 13.00-15.00

Kundservice

 • Vanliga frågor
 • Leverans
  • Hur lång är leveranstiden?

   Tavlor och posters skickas normalt inom 1-3 dagar.

  • Vad kostar frakten?

   Frakten är gratis till närmaste utlämningsställe vid beställning över 499kr. För beställningar under 499kr kostar frakten 49kr. Vi erbjuder även hemkörning för 149kr. Vid hemkörning får du ett sms och väljer vilken dag eller kväll du önskar leverans.

  • Hur levereras tavlor och posters?

   Posters levereras hoprullade till närmaste utlämningsställe. Canvastavlor, oljemålningar och ljuddämpande tavlor levereras uppspända och redo för upphängning.

  • Vad händer om jag inte hämtar ut min beställning?

   Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 395:- inkl. moms. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt.

 • Betalning
  • Hur och när sker återbetalning?

   Beroende på hur du gjorde beställningen återbetalas pengarna. Om du har valt kortbetalning återbetalas pengarna till ditt kort. Valde du faktura krediterar vi fakturan när varorna är tillbaka. Om du har hunnit att betala fakturan kommer Klarna som hanterar vår fakturering att återbetala pengarna.

  • Kan jag betala med kort?

   Jadå, du kan betala med VISA, MasterCard, American Express.

  • Kan jag beställa mot faktura?

   Det går jättebra. Du kan beställa mot faktura och fakturan skickas till din e-postadress i samband med leveransen. Du kan alltid logga in på my.klarna.com eller i Klarnas app för att se dina beställningar, betala fakturan eller delbetala.

  • Erbjuder ni delbetalning /avbetalning?

   Jadå, du väljer Klarna Konto för att beställa med delbetalning.

 • Retur & Reklamation
  • Har jag ångerrätt / öppet köp?

   Du kan inom 14 dagar från ditt köp, beställa en returfrakt. En returfrakt kostar fr 39kr för posters till 338kr för de största paketen. Efter beställning av returfraktsedel skickas den digitalt till er e-mail. Öppet köp gäller endast vid leveranser inom EU och ej vid specialbeställningar.

   Specialbeställningar är varor som tillverkas på beställning, tex tavlor och posters av eget motiv. Öppet köp gäller inte företag. För att göra en retur, gå till formuläret på följande länk

  • Hur byter jag en produkt?

   Kontakta vår kundservice på info@canvasbutik.se och uppge ditt ordernummer tillsammans med vilka varor du önskar skicka tillbaka. Meddela även vilka motiv du önskar istället så hjälper vi dig.

  • Vad gör jag om en vara har blivit skadad eller felaktig?

   Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

   Har du fått en felaktig eller trasig produkt så ersätter vi den kostnadsfritt! 
Skicka ett mail inom 14 dagar till info@canvasbutik.se med följande instruktioner:


   1. Ditt ordernumme

   2. Beskriv varför du vill reklamera varan.

   3. Bifoga eventuellt foto på den felaktiga produkten.

   4. Vill du byta varan eller få återbetalning.

   5. Vänta på svar med eventuellt godkännande och instruktioner för returen.

   6. Om din inköpta vara inte motsvarar dina förväntningar ska du kontakta våran kundtjänst. 
OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet.

   Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

   
Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

 • Frågor om produkterna
  • Canvastavlor

   I våra canvastavlor använder vi bomulls canvas 380 gram/m2. Detta ger levande färger som håller år efter år. Bilderna är mycket motståndskraftiga mot UV-strålning. Canvastavlor levereras alltid uppspända på massiva kilramar. Duken går hela vägen över kilramens kanter och fästs på baksidan. På det viset upplevs tavlan ha en 3D effekt. Motivet går ut över kanterna utan några synliga ramar. Spänningen kan man sedan justera med kilar i ramens hörn. Vi använder samma dukar och kilramar i våra tavlor som i personliga tavlor som du beställer av egen bild.

   Alla canvastavlor produceras i Sverige med miljövänlig latexteknik.

  • Ljuddämpande tavlor

   Störande ljud är av våra vanligaste arbetsmiljöproblem. Orsaken är ofta dålig akustik som gör att samtal och andra ljud upplevs som oväsen. För att lösa akustikproblemen producerar vi ljuddämpande tavlor eller väggabsorbenter som det ibland kallas. Tavlorna produceras på specialanpassat tyg för bästa ljudabsorberande förmåga, därefter klär vi in akustikskivor med våra tryck. Tavlorna är 40mm djupa, utan synliga ramar då motivet går hela vägen ut på kanterna. Bakom tavlan hänger det vajer som gör att du enkelt kan hänga upp din tavla.

   Alla ljuddämpande tavlor produceras i Sverige med miljövänlig latexteknik.

  • Poster

   Våra posters produceras i Sverige på premiumpapper (200gr) Trycket är miljövänligt och väldigt motståndskraftigt mot UV-strålning.

  • Oljemålningar

   Oljemålningar är handmålade tavlor med riktiga oljefärger, målade med tålamod och precision. Tavlorna målas med pensel eller plaettknit beroende på teknik och utförande. Vi målar alltid på linnedukar och levererar tavlorna uppspända på massiva kilramar. Duken går hela vägen över kilramens kanter och fästs på baksidan. På det viset upplevs tavlan ha en 3D effekt. Motivet går ut över kanterna utan några synliga ramar. Spänningen kan man sedan justera med kilar i ramens hörn. Tavlan levereras redo för upphägning.

  • Ramar

   KILRAMAR: Kilramar är tillverkade av trä furu). Ramarna är sk massiva kilramar, 38mm. Bredden gör att de håller väldigt bra över tid och inger en exklusiv känsla.

   POSTERS RAMAR: Träramar är tillverkade av massiv ek. De är inte pigmenterade utan endast naturoljade. Metallramar finns i olika färger och är tillverkade i aluminium. Ramarna har en matt finish.

 • Presentkort
 • Övriga frågor
 • Villkor & info
  • Terms & info


   Omfattning

   Nedanstående villkor gäller för alla ingångna avtal med Cend AB, nedan kallat "canvasbutik.se" gällande köp och leverans av vara/varor från canvasbutik.se till svenska köpare.

   Villkoren kan utan förvarning komma att ändras och därför rekommenderas kunden att ta del av dem vid varje köp.

   Betalningsvillkor

   Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 6 olika sätt att betala ditt köp. PayPal, Kortbetalning, Presentkort, Delbetalning, Faktura, Förskottsbetalning.

   PayPal

   Du kan också betala via PayPal. Väljer du PayPal som betalningssätt, kommer du i slutet av beställningen att skickas vidare till PayPal. Är du redan PayPal kund, kan du logga in med dina användareuppgifter och bekräfta köpet. Om du är ny kund hos PayPal, kan du både logga in som gäst eller öppna ett PayPal-konto och sedan bekräfta betalningen. I de flesta fall tar det bara ett par minuter innan din PayPal-betalning har överförts till oss.
   När du betalar via PayPal, vill du alltid få en bekräftelse till din e-postadress. Det är mycket sällan att det sker fel på PayPal-sidan men det har vi inte inflytande på.
   Det är inte möjligt att betala sin faktura eller förskottsbetalning via PayPal.
   Om du skickar en vara retur, blir beloppet överfört till din PayPal-konto. Så kan du välja om du vill använda ditt tillgodohavande via PayPal eller om du vill ha överfört det till ditt konto. Detta kan du själv göra hos PayPal, men det har vi inte inflytande på.

   Köpvillkor

   Handla nu - betala efter leverans!

   När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter.

   • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
   • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
   • Möjlighet till delbetalning

   Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

   * Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

   Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431

    

    

   Delbetala från 50 kr/mån!

   Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

   • Få alltid hem varan innan du betalar
   • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
   • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
   • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
   • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
   • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
   • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

   Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

   Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

   Allmänna villkor hittar du här
   Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

   Förskottsbetalning

   Betalning sker i förskott och beställningen aktiveras när vi har fått betalt. Du förses med ett fakturanummer och vårt bankgironummer. Sedan betalar du på samma vis som med en vanlig faktura. Exempelvis via internetbank. Betala din beställning på Bankgironummer 255-6363. Var noga med att ange ditt ordernummer under fältet "meddelande" (inte OCR). Observera att leveranstiden kan bli 1-3 dagar längre vid förskottsbetalning.

   Med presentkort

   Om du har mottagit ett presentkort till canvasbutik.se, kan du använda det som betalningsalternativ genom att ange koden från presentkortet under beställningsprocessen.

   Kortbetalning

   Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra betalavgift.

   Vi accepterar för närvarande enbart VISA, MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.


   TEKNISK INFORMATION OM SÄKRA BETALNINGAR HOS CANVASBUTIK


   PCI-DSS

   Din betalning är säkrad genom DIBS som är certifierat enligt PCI-DSS. Kortnummer och CVC-kod anges på DIBS hemsida och all kommunikation sker genom en krypterad förbindelse med banken.


   UCAF/3-D

   Om ditt kort är anslutet till UCAF/3-D Secure kommer detta automatiskt att behandlas genom en UC3-D server. Om du inte har anslutit ditt kort för säkra internetköp kan du göra det genom att kontakta din bank/kortutgivare.


   3-D Secure

   Canvasbutik.se stödjer 3-D Secure vilket kortutgivarna benämner Verified by VISA respektive MasterCard SecureCode.

   Leverans

   Efter en slutförd beställning på canvasbutik.se får du en orderbekräftelse via e-post där du enkelt och smidigt ser alla detaljer kring din order såsom leveransadress, vilka tavlor du beställt och totalsumma.

   Tavlor som finns på lager skickas normalt inom 24 arbetstimmar.
   Tavlor som inte finns på lager skickas normalt inom 3-5 veckor. Avvikelser kan förekomma. Vi kan dock inte garantera att tavlorna kommer fram inom det angivna antalet dagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. 


   Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Du får ett leveransbekräftelse email i samband med att din order skickas från vårt lager. Har du inte mottagit detta mail inom den leveranstid som gäller för det leveranssätt som du har valt så ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

   Standardleverans kostnaden är 49 kr, Vi har fri frakt vid beställning över 1000kr. (Gäller bara i Sverige)

   Tavlorna skickas till ditt närmaste DHL/Bring utlämningsställe. 
   Du kommer få en avi skickad både till din mobiltelefon och per post. 

   Vi ombesörjer levererans av tavlor hem till din dörr med till en kostnad av 149 :- inkl. moms. 

   Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 395:- inkl. moms. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet samt frakt och returfrakt. Tavlor som är för stora för uthämtning hos ombud kommer att levereras hem till din dörr.

   I fall beställningen skickas till ett land som inte är med i EU, förpliktas mottagaren att betala alla tullavgifter i sitt land, inklusive tullkontrollsavgift.


   Prisgaranti

   Hos Canvasbutik.se betalar du aldrig för mycket för din Canvastavla!

   Vi har prisgaranti vid beställning av Canvastavlor (Eget foto på canvas)! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina canvastavlor till ett lägre pris i någon annan butik, så kommer Canvasbutik.se att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för.

   Villkoren för att prisgaranti ska träda i kraft

   • Den andra butiken måste vara en svensk butik, antingen på Internet eller i en traditionell butikslokal samt inneha F-skatt

   • Om butiken är en nätbutik får det inte vara en auktionssajt eller liknande som exempelvis E-bay, Tradera eller blocket.

   • Canvastavlan måste vara av samma storlek / träram som dem du köpt hos Canvasbutik.se.

   • Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris och inte en tillfällig realisation, kampanj eller liknande.

   • Inom postorder och Internet-handel är det vanligt att butiker tar extra betalt för frakt och administrativa avgifter. Frakter och avgifter måste därför räknas in i priset för att det ska kunna jämföras med Canvasbutik.se.

   • Erbjudandet från den andra butiken måste kunna verifieras av Canvasbutik.se.

   • Prisgarantin gäller i 10 dagar från det att du beställt Canvastavlan hos Canvasbutik.se.

   Gör så här...

   Beställ som vanligt från Canvasbutik.se.
   Meddela vår Kundtjänst och skicka antingen med webbadressen till den nätbutik där du hittade varan (och en beskrivning av hur vi kan hitta produkten på deras sajt) eller namn och telefonnummer till den fysiska butik där du hittade Canvastavlan.
   Vi undersöker informationen och ersätter dig med 100% av skillnaden i pris.

   Risker vid transport / Fel vid leverans / Retur

   Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss. Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

   OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet.
    

   Vid retur måste du kontakta vår kundservice för att få ett returnummer och en returavi. Det är ditt ansvar att varan kommer till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl, i originalförpackningen eller motsvarande. Returen är inte godkänd förrän vi kontrollerat varan. Återbetalning sker så snart en godkänd retur mottagits.

   Vid ej godkänd retur returneras varan och frakt debiteras. Vara som kommer i retur utan giltigt returnummer returneras till kunden och frakt debiteras.

   Vid avbeställning av redan påbörjade målningar, utgår en avgift för avbeställning, hantering och administration á 299:- inkl. moms.

   Canvasbutik förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer.

   Form & Färgåtergivning

   Oljemålningar ni hittar på Canvasbutik.se är unikt handmålade tavlor. Därför kan det aldrig bli två identiska tavlor. Därav kan det förekomma marginella skillnader i tavlan som ni får och den som ni ser på skärmen.
   Färgskillnader i oljemålningarna och canvastavlor som kan förekomma beror offtast på att skärmen inte är kallibrerad vilket gör att nyansskillnader kan upplevas. 

   Alla beställningar kvalitetsäkras och godkänns av kvalificerad personal på Canvasbutik.se innan de skickas.


   Ångerrätt / Nöjd kund garanti / Öppet köp i 14 dagar

   Du kan inom 14 dagar från ditt köp, beställa en returfrakt. En returfrakt kostar fr 39kr för posters till 338kr för de största paketen. Efter beställning av returfraktsedel skickas den digitalt till er e-mail. Öppet köp gäller endast vid leveranser inom EU och ej vid specialbeställningar. Specialbeställningar är varor som ej finns i lager utan tillverkas på beställning. Öppet köp gäller inte företag. 


   Garanti

   Naturligtvis har du garanti på alla produkter köpta hos canvasbutik. Garantin gäller i 6 mån från det datum då varan levererats.

   Åberopar kunden garanti och det visar sig att felet beror på yttre åverkan och därför inte täcks av garantin står kunden för eventuell reparationskostnad. Vår auktoriserade personal kommer i första hand avgöra om felet beror på en felaktigt producerad vara eller yttre åverkan efter att varan nått kunden. Kunden står för fraktkostnader om kunden åberopar garanti.

   Reklamationer

   Vår absolut största strävan är 100% nöjd kund! 
   Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice. Canvasbutik står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation.

   Canvasbutik förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer.

   Har du fått en felaktig eller trasig produkt så ersätter vi den kostnadsfritt! 
   Skicka ett mail inom 14 dagar till info@canvasbutik.se med följande instruktioner:
   1. Ditt ordernummer
   2. Beskriv varför du vill reklamera varan.
   3. Bifoga eventuellt foto på den felaktiga produkten.
   4. Vill du byta varan eller få återbetalning.
   5. Vänta på svar med eventuellt godkännande och instruktioner för returen.
   6. Om din inköpta vara inte motsvarar dina förväntningar ska du kontakta våran kundtjänst.

   OBS! Synlig skada ska anmälas till ombudet direkt vid mottagandet av paketet. 

   Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.
    

   Har ni övriga frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss

   Upphovsrätt bilder

   När du laddar upp en bild så bekräftar du att du äger upphovsrätten till bilden  och / eller har erhållit tillstånd från upphovsrättsinnehavaren att ändra bilden. Canvasbutik.se äger inte rätten till bilder som laddats upp och producerats via vår butik. 

   Eget ansvar och förpliktelser

   Användandet av våra tjänster på canvasbutik.se i ditt namn förekommer på ditt eget ansvar. Du får inte lämna ut ditt lösenord till någon annan. Om det finns skäl att misstänka att någon annan kan ta, eller har tagit, sig in med ditt kund-id och lösenord måste du byta ditt lösenord eller kontakta Kundtjänst info@canvasbutik.se omedelbart. 

   Canvasbutik.se tar inget ansvar för åtgärder som utförts i ditt namn, även om någon annan tagit sig in med ditt lösenord. Vi förbehåller oss rätten att stänga av dig som kund vid skälig misstanke om missbruk, och kommer i så fall att meddela dig detta.

   Kontrollera din orderbekräftelse så att rätt antal, rätt art nr och rätt storlek är korrekt på din beställning. 

   Ej uthämtade beställningar debiteras med 399kr för frakt, returfrakt och administrativa kostnader. 

   Canvasbutik.se förbehåller sig rätten att ändra användningsvillkoren.

   Hantering av dina personuppgifter

   För att handla på canvasbutik.se måste du ange dina uppgifter i de fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

   Canvasbutik.se agerar som personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Dina namn-, adress- och andra kontaktuppgifter lagras i vårt kundregister tillsammans med uppgifter om dina inköp. All informationen behandlas av oss som konfidentiell.
   Canvasbutik.se använder kunduppgifterna av två olika anledningar. Dessa är:
       • för att fullgöra kundrelationens ömsesidiga rättigheter och förpliktelser (ex. betalning och leverans) 
       • som underlag för information och marknadsföring. 

   Med stöd av de uppgifter vi har om dig i registret kan vi skicka ut skräddarsydd information och marknadsföringsmaterial till dig. Dessa utskick sker endast av canvasbutik.se och vi säljer inte vidare din information till andra företag eller organisationer.

   Detta innebär att dina personuppgifter behandlas för planering, genomförande och uppföljning av våra kontakter med dig. Uppgifterna behandlas också för statistikändamål – analys och gruppering inför urval och planering av kontakter med dig, i syfte att nå rätt kund med relevant information och att på detta sätt undvika oönskad informationsspridning. Dina adress- och kontaktuppgifter meddelas också distributörer och samarbetspartner i Sverige i syfte att kunna leverera de varor du beställt. 

   Personuppgifterna sparas under den tid de är aktuella, under den tid du har en pågående relation med canvasbutik.se och för en tid därefter då du fortfarande kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos oss. Våra kunder väljer ofta att komma tillbaka igen efter en tids uppehåll. Om du vill avsluta kundrelationen helt efter en aktiv köpperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter från våra arkiv.

   Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år skriftligen begära information om den behandling av dina 
   personuppgifter som förekommer. Du kan när som helst vända dig till Kundtjänst på info@canvasbutik.se och begära att eventuellt felaktiga uppgifter om dig skall rättas eller raderas.

   Hur vi använder cookies

   På denna webbplats använder vi cookies både för marknadsföringssyfte och för att kunna förbättra användarupplevelsen.

   Vi samlar inte in privat information via befintliga cookies, så som kreditkortsnummer eller e-postadresser.

   Vad är cookies?

   En cookie är en liten textfil som sparas på besökarnas datorer och som hjälper till att spara inställningar och annan information som används på webbsidor som besökts.

   • Cookies kan spara inställningar på vissa webbplatser och kan ibland användas för att spåra hur besökaren kommer till och interagerar med webbplatsen.
   • Google använder cookies på olika sätt. Remarketing och Google Analytics använder till exempel cookies för marknadsföring.
   • Konverteringsspårning i AdWords använder också cookies. För att underlätta spårning av försäljning och andra konverteringar från en aktuell annons läggs en cookie till i besökarens dator när besökaren klickar på en annons. Man kan inaktivera Googles konverteringsspårning-cookies i sin webbläsare under inställningar.

   Hur tar man bort cookies?

   Instruktioner för att rensa cookies i din webbläsare finner du på Googles hjälpsidor: Så här rensar du cookies.

   Information så som ingångskanal, demografisk data, geografisk placering (stadsnivå) samt använd browser kan ibland användas av vårt företag för att främja våra produkter exklusivt, eller omdirigera din webbläsare i marknadsföringssyfte. Du kan få en överblick över hur Google ser dina faktiska uppgifter genom att klicka på följande länk (Styr Google-annonsering). Följande funktioner kan i vissa fall användas av vårt företag för marknadsföringssyfte:

   • Remarketing
   • Målgrupper
   • Anpassade målgrupper
   • "In-Market Audiences"
   • Liknande målgrupper
   • Demografiska och platsinriktade målgrupper
   • “Doubleclick” plattform

   I dessa fall är all information såld till en tredje part, eller delad.

   Om du vill välja bort analytics spårning, finns det flera lösningar, en av dem är "Google Analytics Opt-out browser add-on" och finns på följande länk: Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Ett anonymt webbläsarfönster (Browse in private with incognito mode) gör det också möjligt att stoppa all data som används eller samlas in av Analytics. Alternativt kan du också välja bort tredjepartsleverantörens användning av cookies genom att besöka Network Advertising Initiative opt-out-sida.

   Copyright

   Bilderna och designen som används på Canvasbutiks hemsida är Canvasbutiks egendom eller egendom till respektive copyrightägare och används av canvasbutik enligt tillstånd från copyrightägare eller deras agenter. Det är inte tillåtet att använda dessa för reproduktion eller distribution, om det inte uttryckligen godkänns på vår hemsida.

   Förlust av vara

   Vid en förlust av vara är Canvasbutik endast ansvarig för kostnaden av din beställning.


   Force Majeure

   I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Canvasbutik.se sida, som gör att Canvasbutik.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att Canvasbutik.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

   Reservationer

   Canvasbutik reserverar sig för eventuella felaktigheter i bilder eller texter samt pris. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden. Canvasbutik följer alltid nämndens rekommendationer.

   Bolagsinformation

   CEND AB
   Org nr: 556878-8631
   Sabelgatan 4B
   254 67 HELSINGBORG 
   Sverige

   Tel: 042-300 90 90
   Tel öppettider: Vardagar 08.00-11.00 & 13.00-15.00
   E-post: info@canvasbutik.se 

   © 2012 - 2019 Canvasbutik.se

 • Mitt konto
  • Ny kund

   Att skapa ett konto har många fördelar: betala snabbare, fler adresser, spara order etc.

   Skapa ett konto


   Befintlig kund

   Logga in

 • Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Mail: info@canvasbutik.se

Svarstid: Vi svarar på de flesta mail inom 2 timmar kontorstid och alltid inom 24 timmar på vardagar.

Telefon: 042-300 90 90

Telefontid: Mån-Fre 08.00-11.00 samt 13.00-15.00