Fri frakt över 499 Kr! Canvastavlor leveransklara inom 24 tim 042-300 90 90

VI REKOMMENDERAR

1 800 SEK824 SEK
1 800 SEK699 SEK
1 800 SEK599 SEK
2 000 SEK699 SEK
Fri frakt & Snabb leverans

1-2 vardagar
PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000KR

Säkra betalningar

Betala med:
FAKTURA, PAYPAL, KREDITKORT

Retur

Enkla returer och byten
INFO@CANVASBUTIK.SE

Kundtjänst:

Tel: 042-300 90 90
INFO@CANVASBUTIK.SE

CANVASTAVLOR OCH OLJEMÅLNINGAR

Snygga tavlor i Canvasbutiken


På Canvasbutik.se hittar du ett stort sortiment av canvastavlor, oljemålningar och posters till bra priser. Du hittar även ljuddämpande tavlor och fototapeter. Hitta din favorit och beställ idag – vi har alltid snabba leveranser och bra service. Sök gärna via katergorier så som djurtavlor och djurmotiv, eller fotokonst, blommor, porträtt eller naturmotiv mm. Du får absolut inte missa våra barntavlor och abstrakta tavlor!

Gör egen tavla

Hittar du inte vad du söker? Då har du möjlighet att enkelt ladda upp och skapa en egen tavla. Du väljer mellan canvastavla, ljuddämpande tavla eller egen poster. Snabbt och smidigt! Förstora dina favoritminnen och skapa en unik familjevägg som sätter en personlig prägel på ditt hem.

Om du önskar bildretushering eller bildbehandling med särskilda effekter så erbjuder vi det också. Våra duktiga grafiska designers hjälper dig med dina önskemål till att skapa en helt unik tavla.

Fototapeter

På Canvasbutiken hittar du stort utbud av fototapet i många olika motiv. Du kan även använda dina egna bilder och skapa en personlig fototapet! Våra fototapeter tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och slitstarkt. I sortimentet hittar du naturmotiv, städer, djurmotiv, barntapeter och mycket mer. Välj om du vill att fototapeten ska vara i färg och svartvitt, du kan även inkludera text. Låt dig inspireras av våra vackra fototapeter och hitta ett alternativ som förgyller ditt hem.

Ge bort en tavla – en perfekt present

Köp en tavla eller en poster med ett modernt tryck och ge bort den i present eller köp enkelt ett presentkort. Vi har tavlor och posters till alla smaker och inredningsstilar. På Canvasbutiken hittar du kökstavlor med blom- och naturmotiv. Oljemålningar som abstrakt konst, djumotiv och arkitektur. Till barnrummet har vi barntavlor till bra priser. Vi har även en mängd poster och prints med citat som passar till de flesta utrymmen i hemmet.

Köp tavlor och posters online

Canvasbutik.se använder marknadens absolut bästa kanvas dukar och erbjuder den absolut högsta kvaliteten.

Om du vill ha råd eller inspiration, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig!

Titta gärna i vårt galleri bland äkta oljemålningar, stora och små canvastavlor, abstrakta oljemålningar och posters på mest moderna bilder och citat.

Följ oss på Facebook / Instagram och få mer inspiration från våra kunder som delar med sig bilder på sina hem. Se även våra kampanjer, tävlingar och erbjudanden.

 

*Canvasbutik.se ägs av svenskt aktiebolag (Cend AB) som ligger Helsingborg och i sin tur äger alla rättigheter till tavlorna.

Canvasbutik.se designar, producerar, köper och säljer tavlor på nätet. Affärsidén är att ge alla möjligheten att handla tavlor online dygnet runt oavsett var man bor. På canvasbutik.se gör du egna canvastavlor på nätet på ett tryggt och enkelt sätt. Saknar du foto till en egen canvastavla kan du få köpa våra canvastavlor och oljemålningar på nätet smidigt från din egen soffa. Har du några frågor, funderingar eller speciella önskemål så hjälper canvasbutik.se dig gärna med att ta fram din egen canvastavla. Vi vill helt enkelt hjälpa fler människor att köpa sina tavlor på nätet och inreda sina hem med moderna tavlor.