• ✓ gratis frakt ✓ snabb leverans

NYHETER

Fri frakt & Snabb leverans

2-4 vardagar
På beställningar över 499kr.

Säkra betalningar

Betala med:
Faktura, paypal, kreditkort.

Retur

Enkla returer och byten
info@canvasbutik.se

Kundtjänst

Tel: 042-300 90 90 och
info@canvasbutik.se

Canvastavlor och oljemålningar

Snygga tavlor i Canvasbutiken. På Canvasbutik.se hittar du ett stort sortiment av canvastavlor, oljemålningar och posters till bra priser. Du hittar även ljuddämpande tavlor och fototapeter. Hitta din favorit och beställ idag – vi har alltid snabba leveranser och bra service. Sök gärna via katergorier så som djurtavlor och djurmotiv, eller fotokonst, blommor, porträtt eller naturmotiv mm. Du får absolut inte missa våra barntavlor och abstrakta tavlor!

Gör din egen tavla

Hittar du inte vad du söker? Då har du möjlighet att enkelt ladda upp och skapa en egen tavla. Du väljer mellan canvastavla, ljuddämpande tavla eller egen poster. Snabbt och smidigt! Förstora dina favoritminnen och skapa en unik familjevägg som sätter en personlig prägel på ditt hem.
Om du önskar bildretushering eller bildbehandling med särskilda effekter så erbjuder vi det också. Våra duktiga grafiska designers hjälper dig med dina önskemål till att skapa en helt unik tavla.

Ge bort en tavla - en perfekt present

Köp en tavla eller en poster med ett modernt tryck och ge bort den i present eller köp enkelt ett presentkort. Vi har tavlor och posters till alla smaker och inredningsstilar. På Canvasbutiken hittar du kökstavlor med blom- och naturmotiv. Oljemålningar som abstrakt konst, djumotiv och arkitektur. Till barnrummet har vi barntavlor till bra priser. Vi har även en mängd poster och prints med citat som passar till de flesta utrymmen i hemmet.

Köp tavlor och posters online

Canvasbutik.se använder marknadens absolut bästa kanvas dukar och erbjuder den absolut högsta kvaliteten. Om du vill ha råd eller inspiration, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig! Titta gärna i vårt galleri bland äkta oljemålningar, stora och små canvastavlor, abstrakta oljemålningar och posters på mest moderna bilder och citat. Följ oss på Facebook / Instagram och få mer inspiration från våra kunder som delar med sig bilder på sina hem. Se även våra kampanjer, tävlingar och erbjudanden.
*Canvasbutik.se ägs av svenskt aktiebolag (Cend AB) som ligger Helsingborg och i sin tur äger alla rättigheter till tavlorna.Canvasbutik.se designar, producerar, köper och säljer tavlor på nätet. Affärsidén är att ge alla möjligheten att handla tavlor online dygnet runt oavsett var man bor. På canvasbutik.se gör du egna canvastavlor på nätet på ett tryggt och enkelt sätt. Saknar du foto till en egen canvastavla kan du få köpa våra canvastavlor och oljemålningar på nätet smidigt från din egen soffa. Har du några frågor, funderingar eller speciella önskemål så hjälper canvasbutik.se dig gärna med att ta fram din egen canvastavla. Vi vill helt enkelt hjälpa fler människor att köpa sina tavlor på nätet och inreda sina hem med moderna tavlor.

TOPPLISTAN

1 800 SEK899 SEK
1 800 SEK899 SEK
1 800 SEK799 SEK