SUMMER SALE!

50-70% + 10% EXTRA* Rabattkod: SUMMER 

  • GRATIS FRAKT • LEVERANS 1-3 DAGAR

NYHETER

FRI FRAKT & SNABB LEVERANS

2-4 vardagar
På beställningar över 499kr.

SÄKRA BETALNINGAR

Betala med:
Snabbt och säkert med PayPal, faktura eller kort.

RETUR

Enkla returer och byten
info@canvasbutik.se

KUNDTJÄNST

Tel: 042-300 90 90 och
info@canvasbutik.se

Canvastavlor och oljemålningar

Snygga tavlor i Canvasbutiken. På Canvasbutik.se hittar du ett stort sortiment av canvastavlor, oljemålningar och posters till bra priser. Du hittar även ljuddämpande tavlor. Hitta din favorit och beställ idag – vi har alltid snabba leveranser och bra service. Sök gärna via katergorier så som djurtavlor och djurmotiv, eller fotokonst, blommor, porträtt eller naturmotiv mm. Du får absolut inte missa våra barntavlor och abstrakta tavlor!

Ljuddämpande Tavlor

Förbättra din miljö både visuellt och akustiskt med våra premium ljuddämpande tavlor. Dessa stilfulla konstverk tjänar inte enbart som en estetisk uppgradering till dina väggar, men erbjuder också en sofistikerad lösning för att kontrollera och minska buller i både arbets- och vardagsutrymmen. Med en tjocklek på 35 mm och klassificerade för ljudabsorption klass A, är dessa tavlor konstruerade för att effektivt absorbera och dämpa oönskat buller, vilket ger en tystare och mer fokuserad omgivning. Oavsett om det är i det öppna kontorslandskapet eller det livliga hemmet, minskar våra tavlor distraktioner och skapar en lugnare atmosfär som främjar koncentration och välbefinnande. Varje tavla är skapad med omsorg och precision, vilket garanterar både hög estetisk kvalitet och lång hållbarhet. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att varje tavla inte bara kompletterar din inredning utan även står emot tidens tand. Våra ljuddämpande tavlor levereras redo för upphängning, vilket gör installationen enkel och bekväm. Välj mellan en rad design och färger för att passa just din stil och behov. Investera i din arbetsplats eller hem och upplev en värld av skillnad med ett tystare och mer visuellt tilltalande utrymme.

Gör din egen tavla

Hittar du inte vad du söker? Då har du möjlighet att enkelt ladda upp och skapa en egen tavla. Du väljer mellan canvastavla, ljuddämpande tavla eller egen poster. Snabbt och smidigt! Förstora dina favoritminnen och skapa en unik familjevägg som sätter en personlig prägel på ditt hem.
Om du önskar bildretushering eller bildbehandling med särskilda effekter så erbjuder vi det också. Våra duktiga grafiska designers hjälper dig med dina önskemål till att skapa en helt unik tavla.

Ge bort en tavla - en perfekt present

Köp en tavla eller en poster med ett modernt tryck och ge bort den i present eller köp enkelt ett presentkort. Vi har tavlor och posters till alla smaker och inredningsstilar. På Canvasbutiken hittar du kökstavlor med blom- och naturmotiv. Oljemålningar som abstrakt konst, djumotiv och arkitektur. Till barnrummet har vi barntavlor till bra priser. Vi har även en mängd poster och prints med citat som passar till de flesta utrymmen i hemmet.

Köp tavlor och posters online

Canvasbutik.se använder marknadens absolut bästa kanvas dukar och erbjuder den absolut högsta kvaliteten. Om du vill ha råd eller inspiration, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig! Titta gärna i vårt galleri bland äkta oljemålningar, stora och små canvastavlor, abstrakta oljemålningar och posters på mest moderna bilder och citat. Följ oss på Facebook / Instagram och få mer inspiration från våra kunder som delar med sig bilder på sina hem. Se även våra kampanjer, tävlingar och erbjudanden.
*Canvasbutik.se ägs av svenskt aktiebolag (Cend AB) som ligger Helsingborg och i sin tur äger alla rättigheter till tavlorna.Canvasbutik.se designar, producerar, köper och säljer tavlor på nätet. Affärsidén är att ge alla möjligheten att handla tavlor online dygnet runt oavsett var man bor. På canvasbutik.se gör du egna canvastavlor på nätet på ett tryggt och enkelt sätt. Saknar du foto till en egen canvastavla kan du få köpa våra canvastavlor och oljemålningar på nätet smidigt från din egen soffa. Har du några frågor, funderingar eller speciella önskemål så hjälper canvasbutik.se dig gärna med att ta fram din egen canvastavla. Vi vill helt enkelt hjälpa fler människor att köpa sina tavlor på nätet och inreda sina hem med moderna tavlor.

TOPPLISTAN

1 800 SEK799 SEK
1 800 SEK899 SEK
1 800 SEK799 SEK