CANVASBUTIK

Canvasbutik.se startade vi av en anledning, att erbjuda våra kunder canvastavlor och oljemålningar av högsta kvalité till rätt pris.
Vi erbjuder:
Brett sortiment av oljemålningar, canvastavlor och fototapeter i en mängd olika motiv.
- Brett sortiment av posters och ramar, stora som små.
- Möjlighet att skapa unika canvastavlor samt äkta oljemålningar av dina personliga foton.
- Kostnadsfri efterbehandling (effektpåslag/ bildretuschering).
- Konkurrenskraftiga priser.

Alla tavlor levereras på ett miljömedvetet och transportsäkert sätt. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder och erbjuder den allra högsta servicen. Vår målsättning är att utvecklas och växa tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är därför väldigt noga med att du som kund ska känna ett stort förtroende för oss. På canvasbutiken finner du nya motiv varje vecka! Vi vill erbjuda ett brett sortiment för att du ska kunna hitta precis det du söker.

Miljöfrågan är mycket viktig för oss. Våra canvastavlor trycks i Sverige och all tillverkning sker på ett miljömedvetet sätt. Alla våra tavlor är av absolut högsta kvalitet. Vi använder endast de allra bästa dukar som är specialanpassade för canvastavlor och oljemålningar.

Canvasbutik.se drivs av svenskt aktiebolag (CEND AB) och innehar F-skattsedel. Företaget har säte i Helsingborg och äger i sin tur alla rättigheter till tavlorna.

FRI FRAKT & SNABB LEVERANS

Ordrar över 499kr. 1-3 dagars leverans.

SÄKRA BETALNINGAR

Faktura, PayPal & Betalkort.