|  
  |  
På svenska In English Auf Deutsch 
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  

Vad är canvas?

Canvas är en målarduk. Våra tavlor trycks på finaste canvasduk av linne, 380 gram/m2. Detta ger starka levande färger som håller år efter år. Bilderna är mycket motståndskraftiga mot UV-strålning.


Får jag automatiskt med ram till min canvastavla när jag beställer?

Nej, tavlorna säljs monterade och omonterade, ni väljer själva om ni vill ha tavlan monterad eller endast en hoprullad duk. Oavsett vilket val ni gör packas alla tavlor på ett transportsäkert sätt.

Kan jag få min tavla i någon annan storlek än de som visas? 

Ja, kontakta våran kundtjänst så hjälper dom dig.


Vad är skillnaden mellan canvastavlor och oljemålningar.

Canvastavlor är printade tavlor på duk. Du kan beställa våra canvastavlor eller ladda upp egna bilder. Vi trycker alla våra canvastavlor på bomullsdukar (380gr) som är specialtillverkade för foto på canvas. Oljemålningar är tavlor som är målade för hand med oljefärger och tålamod. De allra flesta oljemålningar är målade på linneduk. Beroende på teknik kan de förekomma även bomullsdukar.


Har ni ljuddämpande (ljudabsorberande tavlor) tavlor sk akustiktavlor?

Ja, det har vi. Alla våra canvastavlor kan även beställas som ljuddämpande akustiktavlor.

 

Vad är skillnaden mellan canvastavlor och ljuddämpande tavlor?

Våra ljuddämpande tavlor trycker vi på ett specialanpassat tyg som är godkänt som en ljudabsorbent om det monteras på en massiv kilram.  


Går det att beställa flera canvastavlor och oljemålningar samtidigt?

Självklart. Alla tavlor ni lägger till i korgen ligger där till ni är klara och vill beställa dom.

Jag har ett foto i pappersformat, kan jag använda det?

Ja. Ni kan skanna in fotot och maila. Det går även bra att skicka i pappersformat.


Vad kostar canvastavlorna och oljemålningar från galleriet?

Priserna på tavlorna i galleriet varierar beroende på storlek. Priset visas tydligt innan beställning.

Vad kostar frakten av canvastavlor och oljemålningar?

49kr för frakt/emballage av din tavla. Detta gäller oavsett storlek och antal tavlor du vill beställa. Beställer man varor för över 1000 kr är det gratis frakt.


Betalningsvillkor

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder olika betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, Mastercard), samt faktura med 14 dagars betalningsvillkor (Klarna) och Paypal.

Kortbetalning (VISA, Mastercard)
Betalning accepteras med VISA och MasterCard. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet. 

Faktura med 14 dagars betalningsvillkor (Klarna)
Vid betalning mot faktura gäller betalningstiden 14 dagar från den dag din order har skickats. Fakturan skickas i samband med leveransen. För att kunna använda dessa betalningsalternativ krävs ditt personnummer och en godkänd kreditbedömning hos vår partner Klarna samt att din order sänds till din folkbokföringsadress. Kreditbedömningen resulterar inte i en notering av omfrågningen hos kreditinstitut.

Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Får jag något kvitto när jag har beställt?

Du får en kvittens per e-post strax efter att du har genomfört beställningen. Du kommer även få ännu en bekräftelse via e-post så snart tavlan har producerats och är på väg till dig.

Hur lång är leveranstiden?

Alla tavlor och tapeter levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar.
Specialbeställda oljemålningar levereras inom 3-5 veckor. 
  

Vart hämtar jag min tavla?

Tavlorna skickas till ditt närmaste Dhl utlämningsställe eller hem till din dörr. Beroende på tavlans storlek och ert önskemål. Vi aviserar via epost och mobiltelefon när tavlorna är på väg.

Skickar ni tavlor utomlands?

Ja, det gör vi.

Reklamationer 

Har du fått en felaktig eller trasig produkt så ersätter vi den kostnadsfritt. Skicka ett mail till info@canvasbutik.se med följande instruktioner:
1. Ditt ordernummer
2. Beskriv varför du vill returnera varan?
3. Bifoga eventuellt foto på den felaktiga produkten.
4. Vill du ha ett utbyte av varan, eller återbetalning.
5. Vänta på svar med eventuellt godkännande och instruktioner för returen.


Hur gör jag om jag ångrar mitt köp?

Du kan inom 14 dagar från ditt köp, beställa en returfrakt. En returfrakt kostar 99kr eller 49 beroende på typ av vara. Fraktsedel kommer hem till dig tillsammans med en instruktion. Om du vill returnera posters blir det billigast för dig at skicka tillbaka dem som vanligt brev, hos posten. Skicka tillbaka produkten i originalförpackning till CEND AB, Andesitgatan 21D, 254 68 Helsingborg. Vänligen skriv ditt namn och ordernr på paketet. Öppet köp gäller endast vid leveranser inom EU och ej vid specialbeställningar. Specialbeställningar är varor som ej finns på lager och tillverkas på beställning. Öppet köp gäller inte företag. För returer som hämtas vid dörren tillkommer en upphämtningsavgift på 299kr. 

 

En tavla som är i tre delar har ett mått på 100x150cm, är det den totala storleken eller per del?

Vid beställning står det alltid den totala storleken, dvs den sammanlagda storleken av alla delar.  T ex B:50xH:100cm per del ger en total storlek på H:100xB:150cm. Vid fler frågor om storlek kontaka oss gärna. 

Samarbetar ni med företag?

 

Ja, kontakta oss gärna för mer info.